Home » Klantenservice

Klantenservice

Retour en teruggave beleid

Bent u niet tevreden met het door u aangekochte artikel, dan heeft u de mogelijkheid om uw aankoop binnen 14 dagen na ontvangst ongedaan te maken. Het door u betaalde bedrag zal binnen 14 werkdagen worden terugbetaald.

Digitale privacy policy

Dit is de privacy policy van Afrikaanseproducten.nl. Wij respecteren uw privacy en dragen er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk en zorgvuldig wordt behandeld.
We verzamelen enkel informatie van bezoekers om onze website te kunnen optimaliseren en gebruiksvriendelijker te maken.


Cookies

Cookies zijn kleine stukjes informatie, die door de webbrowser wordt opgeslagen op uw computer bij het bezoeken van een website en die gebruikt worden om bijvoorbeeld website statistieken of persoonlijke voorkeuren te onthouden. Afrikaanseproducten.nl gebruikt analytics cookies en advertising cookies.


Analytics cookies

Afrikaanseproducten.nl maakt gebruik van de statistieken tool van Google, Universal Analytics. Deze tool gebruikt cookies zodat we kunnen meten waar onze bezoekers vandaan komen, welke besturingssysteem ze gebruiken, hoeveel mensen bepaalde pagina’s lezen, etc. Deze informatie is voor ons van groot belang; op basis van deze meetgegevens kunnen we onze website optimaliseren en gebruiksvriendelijker maken.
Google Analytics is een webanalyse-service die wordt aangeboden door Google. Google Analytics maakt gebruik van cookies (tekstbestandjes die op uw computer worden geplaatst) om te analyseren hoe gebruikers de website van Afrikaanseproducten.nl gebruiken. De informatie over het gebruik van de website wordt (zonder uw IP-adres) door Google opgeslagen op servers. Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe u onze website gebruikt. Google mag deze informatie alleen aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Google zal uw IP-adres niet combineren met andere gegevens waarover Google beschikt. U kunt het gebruik van cookies weigeren door in de webbrowser de daarvoor de instellingen te kiezen. Wij wijzen u er echter op dat u in dat geval wellicht niet alle mogelijkheden van deze website kunt benutten. Door gebruik te maken van deze website geeft u toestemming voor het verwerken van de informatie door Google op de wijze en voor de doeleinden zoals hiervoor omschreven.


Advertising cookies

Afrikaanseproducten.nl maakt tevens gebruik van Google Adwords en Google Adwords Remarketing diensten om advertenties aan te bieden op websites van derden (waaronder Google) aan eerdere bezoekers van onze website. Dit kan gebeuren door middel van een advertentie in de Google zoekresultaten of een advertentie op een website aangesloten bij het Google Display Netwerk. Uiteraard voldoet data verzameld op de website aan zowel onze eigen privacy statement en het privacy statement van Google.


Cookies uitzetten

Mocht u geen cookies willen installeren, dan kunt u dit in uw browser uitzetten. Raadpleeg daarvoor de helpfunctie en/of de instellingen van uw browser: Chrome, Internet Explorer, Firefox en Safari.

 

Wet bescherming persoonsgegevens en gegevensverzameling 

Bij de registratie van persoonsgegevens passen wij te allen tijde de Wet bescherming persoonsgegevens toe.

  • Afrikaanseproducten.nl  behandelt persoonsgegevens strikt vertrouwelijk en stelt deze niet zonder uw toestemming aan derden beschikbaar. Verplichtingen van de wet uitgezonderd.
  • De programma’s van Afrikaanseproducten.nl worden met grote zorg en aandacht gemaakt en beveiligd. Afrikaanseproducten.nl doet haar uiterste best om ervoor te zorgen dat onbevoegden geen toegang tot informatie kunnen krijgen.
  • Wij gebruiken uw gegevens alleen voor het doel of de doelen waarvoor u de gegevens aan ons hebt verstrekt.
  • Wij bewaren uw gegevens niet langer dan noodzakelijk is voor het doel of de doelen waarvoor de gegevens zijn verstrekt.
  • U heeft het recht Afrikaanseproducten.nl te vragen welke persoonsgegevens wij van u verwerken en om deze te corrigeren. U moet hiervoor een schriftelijk verzoek indienen, per brief of u kunt het contactformulier e-mail gebruiken.

 

Wat verzamelen wij aan gegevens?

Als u een bestelling plaatst hebben wij diverse gegevens van u nodig. Deze gegevens verzamelen wij dan ook om uw bestelling juist te kunnen verwerken.

  • Algemene gegevens: Dit zijn gegevens als naam, adres, postcode en woonplaats die wij nodig hebben voor controle en verwerking van uw bestelling.
  • Telefoonnummer: Dit hebben wij graag om bij onduidelijkheid of vragen van onze kant contact met u op te kunnen nemen. Als u een telefoonnummer opgeeft gebruik dan een nummer waar we u tijdens kantooruren kunnen bereiken.
  • Mailadres: Uw mailadres gebruiken wij om uw bestelling te bevestigen en om u over de status van uw bestelling te informeren.
  • Verkeersgegevens: Wij werken continue aan de verbetering van onze website en bij een bezoek aan onze site worden uw verrichtingen op onze site opgeslagen. Dit is echter NIET persoonsgebonden en dient slechts voor het optimaliseren en gebruikersvriendelijker maken van de site.

 

Waarvoor gebruiken wij de gegevens?

  • Persoonlijke gegevens gebruiken wij voor de verwerking van uw bestelling en bezorging van de door u bestelde producten.
  • Verkeersgegevens gebruiken wij voor het gebruikersvriendelijker maken van onze site.

 

Meer weten?
Heeft u vragen over deze pagina of over ons privacybeleid? Bel of mail ons gerust.